Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Contact

Ne puteti contacta luand legatura cu un unul dintre colegii nostri din departamentul relatii cu clientii:

Telefonic: 0723.551.661 | 021 2111765 | 0728.476.308
Prin email: magazin@florariaamz.ro

Punct de lucru - Florarie: str. Tunari nr. 3, Sector 2 (intersectia cu str Eminescu, in spatele Benzinariei  Petrom - 2 minute de stadionul Dinamo / Sos. Stefan cel Mare)

 

PROGRAM DE LUCRU

LUNI-SAMBATA   08.00 - 20.00

DUMINICA         09.00  -18.00

 

 

 Indemnul nostru catre toti clientii nostri – Stai acasa! – Noi trimitem flori pentru tine!
 
Din cauza situatiei aparute a virusului COVID 19, iti recomandam sa stai acasa pe cat posibil, iar noi suntem alaturi de tine, ca de fiecarea data. Mai mult ca oricand, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu livrari rapide, realizate in cele mai sigure conditii.
O metoda frumoasa de a-ti surprinde rudele, de a le arata ca te gandesti la ele, chiar si de la distanta, este sa le trimiti un buchet de flori sau un aranjament floral. Apeleaza la serviciile noastre si simte-te aproape de cei dragi chiar si in astfel de momente grele. Impreuna vom trece cu bine peste aceasta situatie dificila. Unele florarii s-au inchis deja, dar noi suntem aici, datorita comenzilor tale si putem livra in fiecare zi pentru cei dragi.  Multumim pentru ca sustii afacerea noastra sa reziste!
Ca urmare a coronavirusului, te informam ca varietatea florilor este mai redusa decat de obicei*, dar te asiguram ca depunem toate eforturile pentru a-ti satisface dorintele. Iti recomandam cu drag sa mergi pe incredere, iar noi, prin priceperea noastra, vom realiza buchete pline de creativitate si bucurie.
Procedeul de livrare respecta cu strictete regulile de siguranta si nu pune in pericol destinatarul buchetului. Livratorul poarta corespunzator masca si manusi si livreaza buchetul la o distanta de 1 m. De asemenea, buchetul poate fi lasat la usa si anuntat clientul, pentru a se evita contactul direct.
 
*inainte de a plasa o comanda, te rugam sa verifici ce flori sunt disponibile in stoc!
 
Multumim pentru intelegere si sustinere!

 

Modalitati de plata: Card de debit/credit prin BCR-Pay, cash/Pos in magazin; cash/Pos-mobil la livrare, ordin de plata prin banca - termen 5 zile/contract

 

Conturi bancare: BCR - RO36 RNCB 0069 0076 6970 0001

                            ING - RO44 INGB 0000 9999 0112 7065

Atentie!

Conditii de pastrare a florilor, dupa primirea buchetului sau aranjamentului floral, intodeauna se taie florile 1cm la codite inainte de a se pune in apa, iar pentru aranjamente se completeaza cu apa in burete la o zi.

Va rugam ca intodeauna sa verificati disponibilitatea stocurilor la produsele achizitionate, in special cele din extrasezon. De regula, mereu suntem aprovizionati cu flori proaspete direct importate din Olanda, de aceea verificam stoc magazin-atelier, stoc depozit RO si stoc OL.

De asemenea, pentru comenzi evenimente private/corporate va rugam sa ne cotactati cu minim 15 zile inaintea evenimentelor.

 

Cu drag,

Echipa Amazon!

 


SC AMAZON COM SRL
CUI: RO14376650
Reg. Com: J40/73/2002
Adresa sediu: Bucuresti, str Cpt Mircea Vasilescu nr 13, Sector 4,