Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Livrare flori

Livrare flori in maxim 2-4h de la comanda in Bucuresti, maxim 4h in celelalte judete din tara si 24h in toata lumea

Floraria Amazon va asigura livrarea de flori in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti si maxim 4 de ore in toate judete din tara si 24h in toata lumea.  Echipa florariei Amazon crede ca fiecare client e unic si merita sa se bucure de cea mai frumoasa experienta atunci cand comanda buchetele de flori de pe site-ul nostru. Tocmai de aceea, ne asiguram de fiecare data, ca aceste buchete vor fi proaspete, livrate in cele mai bune conditii si intalnind asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste designul buchetului dorit.

 

La floraria Amazon livrarea se face prin curieri proprii

Pentru ca ne dorim ca destinatarul nostru sa poata primi buchetul de flori comandat in cel mai scurt timp posibil si pentru ca vrem sa va bucurati de intreaga experienta atunci cand achizionati aceasta mica bucurie, va punem la dispozitie proprii curieri care va vor inmana personal buchetul preferat.

 

Suntem o echipa cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, iar de 18 ani Floraria Amazon isi propune sa transforme experienta fiecarei lucrari intr-un mic ritual recreat din cele mai mici detalii. Incepem cu selectia florilor de cea mai buna calitate, continuam cu conceperea si schitarea designului, urmand apoi crearea buchetului, intotdeauna invaluit de parfumul si prospetimea florilor preferate. Acestor detalii li se adauga livrarea prin proprii curieri, pregatiti special pentru gestionarea acestui tip de produs.

 

Livrare flori in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti, 4 ore in celalalte judete din tara si 24 ore in toata lumea.

Ne provocam in fiecare zi sa devenim din ce in ce mai buni in ceea ce facem, incercand sa transformam crearea buchetelor de flori intr-o arta si experienta fiecarui client care colaboreaza cu noi intr-una cat mai frumoasa. 

 

Stim cat de important este ca buchetul de flori sa ajunga cat mai repede la destinatie, de aceea va asiguram ca in Bucuresti il livram in mai putin de 2 ore, in celelalte judete din tara in maxim 4 ore. Din anul 2017 am facut parteneriat cu liderul international Interflora.
Livrare flori: acoperirea curierilor nostri in acest moment, in judetele din tara si in toata lumea.

Asa cum v-am promis, livrarea buchetelor de flori se va face in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti, in maxim 4 de ore national si 24 de ore in toata lumea. Va asiguram prospetimea si farmecul buchetelor conform asteptarilor si preferintelor dumneavoastra.


Livrare flori cu transport gratuit in functie de suma achizitiei facute


Dorim sa rasplatim fidelitatea si increderea clientilor nostri, asadar, in functie de suma achizitiilor din fiecare judet in care ajung curierii personali din echipa florariei Amazon, va garantam transport gratuit.

 

Achizitionarea produselor

Modalitati de plata:

Card de debit/credit prin LibraPay/EuPlatesc

Cash/Pos in magazin;

Cash/Pos-mobil la livrare,

Ordin de plata prin banca - termen 5 zile/contract

 

Conturi bancare: BCR - RO36 RNCB 0069 0076 6970 0001

                            ING - RO44 INGB 0000 9999 0112 7065

              

 

Ingrijirea produselor

 

 

Atentie!

 

Conditii de pastrare a florilor, dupa primirea buchetului sau aranjamentului floral: intodeauna se taie florile 1cm la codite inainte de a se pune in apa, iar pentru aranjamente se completeaza cu apa, in burete, in fiecare zi.

 

PERISABILITATE:
Produs perisabil - nu se returnează

Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Va rugam ca intodeauna sa verificati disponibilitatea stocurilor la produsele achizitionate, in special cele din extrasezon. De regula, mereu suntem aprovizionati cu flori proaspete direct importate din Olanda, de aceea verificam stoc magazin-atelier, stoc depozit RO si stoc OL.

 

Deasemenea, pentru comenzi evenimente private/corporate va rugam sa ne contactati cu minim 15 zile inaintea evenimentelor.

 

Unde ne gasiti

 

 

Punct de lucru: Magazin/Atelier/Birou - str. Tunari nr. 3, sect 2(intersectia cu str Eminescu, in spatele Benzinariei - Petrom)

 

 

 

Parcare: vis-a-vis  gratuit pentru clienti!

 

 

 

Program de lucru: Luni - Sambata  08.00 - 21.00; Duminica - 09.00 - 18.00

 

 

Cu drag,

Echipa Amazon!