Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termeni si conditii

Termenii si conditiile Florariei Amazonik

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro.

Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Termeni si conditii. Poza 4

Termeni si conditii – Floraria Amazonik

I. Inregistrarea ca utilizator pe www.florariaamz.ro

Site-ul www.florariaamz.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.florariaamz.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.florariaamz.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.florariaamz.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Site-ul www.florariaamz.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

www.florariaamz.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

II. Datele personale / Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca utilizator al www.florariaamz.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.florariaamz.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.florariaamz.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.florariaamz.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail magazin@florariaamz.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

www.florariaamz.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică). Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră.

 

III. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.florariaamz.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 

- identificarea si alegerea produselor ;

- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.florariaamz.ro;

- efectuarea platii produselor;

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.florariaamz.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

 IV.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.florariaamz.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

IV.2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori si aranjamente florale). Acestea nu se mai pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor (vaze, cosuri, ambalaje), donatiilor si taxei de transport. De asemenea, reducerile nu mai sunt aplicabile si produselor care detin livrare internationala.

 

IV.3. Modalitati de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata, prin POS mobil la livrare sau numerar. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului curierului.

 

V. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora: 

- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; 

- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam".

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.florariaamz.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.florariaamz.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.florariaamz.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate, garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.florariaamz.ro.

www.florariaamz.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.florariaamz.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.florariaamz.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

VI. Forta majora

www.florariaamz.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.florariaamz.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.florariaamz.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.florariaamz.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.florariaamz.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

 

VII. Publicitatea

www.florariaamz.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

VIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.florariaamz.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: magazin@florariaamz.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate .

 

IX. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.florariaamz.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.florariaamz.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC AMAZON COM S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

X. Prezentarea ofertei

S.C. AMAZON COM S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.florariaamz.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.florariaamz.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.florariaamz.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

XI. Sfaturi pentru ingrijirea plantelor

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.

Daca ai primit un buchet de flori:

- pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;

- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);

- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Daca ai primit un aranjament de flori, cu burete (numit oasis):

- ai grija ca buretele sa ramana umed tot timpul (florile absorb apa din el);

-pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Alaturi de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atasat un pliculet cu conservant, care te va ajuta sa prelungesti viata florilor si sa le mentii cat mai frumoase. Inainte de adaugarea conservantului trebuie sa respecti urmatorii pasi:

- dizolva continutul pliculetului in jumatate de litru de apa curata;

- taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.

ATENTIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile taiate, la o singura schimbare a apei.

Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).

 

 

XII. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Floraria Amazon se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

  • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 
  • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str Tunari nr 3, sector 2, Bucuresti, prin orice curier doriti.
  • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.florariaamz.ro.
  • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
  • 5. Coletul trebuie trimis la sediul Florariei Amazon in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
  • În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. 


 

XII. Garantia de conformitate

Raspunderea www.florariaamz.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Amazon COM SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

 

Produsele comercializate pe site-ul www.florariaamz.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Floraria Amazon oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 7 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul. 

Toate Bunurile comercializate de catre Floraria Amazon beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Floraria Amazon acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Florariei Amazon vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

 

Altele:

COMERCIANTUL ONLINE

Serviciul www.florariaamz.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / comert prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon. www.florariaamz.ro  este administrat de AMAZON COM SRL cu sediul social in BUCURESTI, str Cpt Mircea Vsilescu, nr 13, sect 4, ORC Bucuresti J40/40/2002, Cod Fiscal: RO14376650, tel 021.2111765, cont bancar IBAN LEI: RO36 RNCB 0069 0076 6970 0001, Cont IBAN EURO: RO52 RNCB 0069 0076 6970 0004 e-mail: magazin@florariaamz.ro.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.florariaamz.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.florariaamz.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. AMAZON COM S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.florariaamz.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail magazin@florariaamz.ro

Furnizarea informatiilor personale

Furnizarea serviciilor sau produselor de pe florariaamz.ro.ro va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC AMAZON COM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC AMAZON COM SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC AMAZON COM SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC AMAZON COM SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC AMAZON COM SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa magazine@florariaamz.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC AMAZON COM SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  •                     dreptul de a cere de la SC AMAZON COM SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;  
  •                     dreptul de a cere SC AMAZON COM SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  •                     In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de LIBRAPAY sau EUPLATESC. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte personae, SC AMAZON COM SRL si LIBRAPAY/ EUPLATESC garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC AMAZON COM SRL, ale partenerilor sau pe serverele LIBRAPAY. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.florariaamz.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.florariaamz.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.florariaamaz.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

PREZENTAREA SERVICIILOR SI DESCRIEREA PRODUSELOR

SC AMAZON COM SRL SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.florariaamz.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile produselor  prezente pe site-ul www.florariaamz.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.florariaamz.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

S.C. AMAZON COM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea POLITICA DE RETUR.

florariaamz.ro.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale si garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc, florariaamz.ro poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original dupa contactarea telefonica, in prealabil, a expeditorului de catre operatorul comenzilor online. In cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este ca se gasesc pe o perioada scurta de timp dar ele pot fi importate aproape in orice sezon, dar la preturi mai mari. Marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentlor disponibile online poate fi diferita. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site.

Floraria Amazonik si partenerii nostri va ofera o gama variata de servicii, accesibile in Romania cat si pe plan international, oriunde in lume.  Floraria Amazonik activeaza pe piata locala de 15 ani. Livram la domiciliu oriunde in Romania, in aceeasi zi, prin florarii locale. Florile livrate prin Floraria Amazonik sunt proaspete, de calitate, aranjate cu rafinament.

Ca furnizor de servicii florale de lux, oferim si suport pentru evenimente corporate sau personale: nunti, botezuri, petreceri private.

Acoperim si serviciul funerar, oferind produse de inalta calitate, aliniate la trendul international. 

PRETURILE

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.florariaamz.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. La preturile afisate se adauga taxele de livrare care difera in functie de orasul sau tara de destinatie.

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in in confirmarea de comanda. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, florariaamz.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul. www.florariaamz.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc la bursa de flori din Olanda, de unde sunt importate. Pretul florilor difera si in functie de perioadele de varf, Sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul acestora creste. Florile importate in extrasezon sunt mai scumpe decat cele care pot fi gasite pe toata perioada anului.

COMENZI SI LIVRARI

Floraria Amazonik livreaza pentru dumneavoastra, prin florari locali, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe plan international.

Buchetul comandat de dumneavoastra este inmanat de un reprezentant al florariilor partenere, proaspat, aranjat cu rafinament si pricepere.

Livrarile se fac in aceeasi zi, de luni pana duminica, daca se inregistreaza comanda pana la ora 15:00, pentru Romania, iar pentru livrarile internationale, pana la ora 12.00 (ora locala de livrare). Comenzile inregistrate dupa ora 15:00 se livreaza a doua zi. Timpul mediu de livrare, dupa ce obtinem toate datele necesare, prevazute in formularul de comanda, inclusiv confirmarea platii, este de 2 ore pentru localitatile in care avem florarii partenere si 24 ore international.

Va rugam sa retineti ca nu putem garanta timpii de livrare, in conditii ce nu tin de Floraria Amazonik si de florariile partenere. In perioadele aglomerate din an (februarie, martie, decembrie) timpii de livrare pot creste, gratie unor factori pe care nu ii putem controla.

Transportul este gratuit, pentru livrari in localitatile in care Floraria Amazonik are florarii partenere. Pentru restul localitatilor, taxa de transport este de 1 leu pe kilometru, tarif dus intors. Acest tarif contine TVA.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Floraria Amazonik face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client (pentru livrarile Internationale se garanteaza doar data livrarii nu si intervalele orare AM, PM iar in zilele de duminica nu se efectuează livrari internationale), cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori nationale, vreme nefavorabila, zile libere oficial (colaboratorii internationali care nu efectueaza livrari in zilele de Duminica).

Produsele comandate nu includ vaza, vas sau decor decat daca se precizeaza acest lucru. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare, in functie de disponibilitate in anumite locatii. Pentru optiunile extra: vin rosu/alb, jucarie, tort sau ciocolata, daca aveti preferinte, va rugam sa le mentionati la comentarii, in cadrul procesului de cumparare.

In cazul in care destinatarul refuza sa accepte comanda din motive personale, comanda se considera a fi livrata, suma achitata de expeditor neputand fi returnata. Floraria isi rezerva dreptul de a incasa valoarea intreaga a comenzii si taxele de livrare.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti trimite un e-mail pe adresa: magazine@florariaamz.ro

LIVRARI CU EXPEDITOR ANONIM

Firma noastra respecta confidentialitatea datelor clientilor nostri. Comenzile plasate pe website sub protectia anonimatului sau cu cererea expresa de pastrarea anonimatului, nu sunt si nu vor fi divulgate expeditorului decat in cazuri exceptionale: ancheta oficiala din partea autoritatilor competente sau cerere expresa si oficiala a destinatarului, finalizata cu aprobarea de catre expeditor.

In cazul in care destinatarul refuza sa accepte comanda datorita faptului ca este anonima, comanda se considera a fi livrata, suma achitata de expeditor neputand fi returnata. Floraria noastra isi rezerva dreptul de a incasa valoarea intreaga a comenzii si taxele de livrare.

ANULAREA COMENZILOR

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de data livrarii, acestuia i se va returna suma integrala iar daca anularea survine in urma unor erori ale Cumparatorului, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:

- datele furnizate de Cumparator sunt eronate si incomplete si impiedica efectuarea livrarii - se retine taxa de livrare, care reprezinta intreaga suma platita pentru acel serviciu si Cumparatorul e contactat.

-livrarea efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda: daca se solicita anularea comenzii, inainte de livrare, se restituie suma integral achitata.  

Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu este taxata, dar trebuie sa se incadreze in intervalul orar al programului de lucru al florariei locale.

POLITICA DE RETUR

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Procedura de denuntare si retur - in cazul jucariilor sau a vazele si a altor produse neperisabile comercializate de Floraria Amazonik:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa Florarie Amazonik, str. Tunari, nr 3, sect 2, Bucuresti, prin orice curier rapid doriti, insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).

3. Transportul coletului de retur va fi platit de dvs. in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.

4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

5. Coletul trebuie trimis la punctual de lucru al Florariei Amazonik in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 14 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile trec de la ultima care a fost primita).

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.florariaamz.ro

GARANTII SI LIMITARI

www.florariaamz.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. SC AMAZON COM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. SC AMAZON COM SRL  isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC AMAZON COM SRL  isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC AMAZON COM SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere relivrarea produselor comandate in conditiile optime.

Conditiile de garantie sunt in conformitte cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente lipsa, etc, ambalaje sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produse utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura, conditii de umiditate, etc).

RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;

- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaj colective sau alte forme de "spam".

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.florariaamz.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.florariaamz.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care SC AMAZON COM SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. SC AMAZON COM SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.florariaamz.ro, cedati dreptul SC AMAZON COM SRL de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.florariaamz.ro

www.florariaamz.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.florariaamz.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.florariaamz.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

FORTA MAJORA

www.florariaamz.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.florariaamz.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.florariaamz.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.florariaamz.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.florariaamz.ro, erorile de operare, precum si cazurile de fora majora stipulate de legislatia in vigoare.

PUBLICITATEA

www.florariaamz.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

RECLAMATII PRIVIND INCALCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETATII INTELECTUALE

www.florariaamz.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: magazin@florariaamz.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Contact.

LIMITARI PRIVIND UTILIZAREA ANUMITOR TEHNICI DE COMUNICATIE LA DISTANTA

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);

b) telecopiator (fax)

c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

a) imprimat neadresat;

b) imprimat adresat;

c) scrisoare tipizata;

d) publicitate tiparita cu bon de comanda;

e) catalog;

f) telefon cu interventie umana;

g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

h) radio;

i) videofon (telefon cu imagine);

j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

k) posta electronica (e-mail);

l) telecopiator (fax);

m) televiziune (teleshopping).

LITIGII

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. AMAZON COM S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. AMAZON COM S.R.L.. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Termeni şi condiţii generale privind comertul online

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc faţă de părţi toate efectele pe care legea le recunoaşte contractelor. Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie, dacă părţile nu au convenit altfel, momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare din partea furnizorului, referitor la comanda plasată. Furnizorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informaţii corecte, complete şi actualizate referitor la produsele comercializate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise nu conţin erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari inerenţi în condiţiile operării în mediu virtual.

Societatea furnizoare îşi declină răspunderea pentru omisiunile sau inadvertenţele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informaţiilor de pe site, inclusiv cele care provin din actualizarea stocurilor, operaţiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acţionează pe riscul propriu, dacă a ştiut sau ar fi trebuit să ştie, în concordanţă cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, că informaţia conţinută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Societatea furnizoare îşi rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse şi servicii care sunt afişate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Niciuna dintre părţile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parţială) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facută răspunzătoare pentru nicio pierdere în situaţia în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene şi condiţii ale contractului şi ale celorlalte instrucţiuni menţionate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricăreia din obligaţiile sale conform contractului şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor după livrare şi, în special, pentru pierderea produselor.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro.